NederlandsPolska

Kwaliteit

Van Stokkom Detachering begeleidt en ondersteund haar flexkrachten van A tot Z. Wij zorgen voor huisvesting, vervoer, pensioen, verzekering, sociale begeleiding, opleiding en de juiste papieren. Dat Van Stokkom Detachering haar, en daarmee uw zaken goed regelt, wordt beloond met een aantal certificeringen en normeringen waar wij trots op zijn! Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NBBU, wat een extra garantie geeft voor juistheid van werken met internationale flexkrachten.


NEN 4400-1 certificaat

Van Stokkom Detachering is in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Dé norm van de Stichting Normering Arbeid. Het certificaat is het bewijs dat wij op de juiste manier omgaan met onze administratie en daarnaast correct onze belastingen en sociale verzekeringspremies afdragen.


VCU-certificaat

VCU staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Het certificaat is bedoeld voor uitzendondernemingen die mensen uitlenen voor werkzaamheden waar verhoogde risico’s aan zijn verbonden. De VCU-norm is gebaseerd op het VCA-systeem voor aannemers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCU-gecertificeerde uitzendondernemingen zijn op de hoogte van de juiste verhoudingen rondom arbeidsomstandigheden, arbeidsrecht en ziekte.


VCA-certificaat voor uitzendkrachten

Van Stokkom Detachering biedt haar Polefessionals© de mogelijkheid zich te certificeren. Hierdoor zijn steeds meer van onze flexkrachten in het bezit van een VCA-certificaat.
 

Lidmaatschap NBBU Van Stokkom Detachering, versie 29-05-2012

 

Certificaat Van Stokkom Detachering NBBU-CAO controle, versie 18-12-2018

 


Verklaring van registratie SNF, 27-11-2019

 

Verklaring van registratie Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1), Van Stokkom Detachering, versie 22-01-2020 

Verklaring Belastingdienst betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen Van Stokkom Detachering, versie 28-11-2019

 

Verklaring NCI Van Stokkom Detachering versie 12-03-2019 

 

Actief in de volgende branches

bouw

Bouw

Meer info

metaal

Metaal

Meer info

productie-agrarisch

Productie

Meer info

interieurverzorging

Interieurverzorging

Meer info