Over Van Stokkom Detachering

Van Stokkom Detachering is een volledig gecertificeerde en NEN 4400-1 genormeerde detacheringsorganisatie, gespecialiseerd in Poolse vaklui voor de metaal- en bouwbranche.


Daarnaast detacheren we ook Polefessionals© in de productie- en schoonmaakbranche. Dit doen we inmiddels al meer dan twintig jaar succesvol. Dit succes is vooral toe te schrijven aan het feit dat ‘persoonlijkheid’ en ‘professionaliteit’ bij ons altijd centraal staan. Wij zijn een klein bureau met ongeveer 150 vaste werknemers, waardoor we zijn betrokken bij onze klanten én flexkrachten.

 

Deze persoonlijke aandacht voor u en onze flexkrachten zorgt ervoor dat wij onze visie waar kunnen maken:

"Een bijdrage leveren aan het succes van mensen en organisaties"

Missie

Van Stokkom Detachering wil een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven. We streven naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging van productiviteit. In dit streven zijn we niet uniek, maar wel in de invulling ervan. 

We willen hét detacheringsbureau zijn voor Nederlandse bedrijven in de metaal- en bouwsector die op zoek zijn naar gemotiveerde Poolse flexkrachten mét een sterke persoonlijkheid. 

 

En we willen onze flexkrachten het beste bieden: persoonlijke begeleiding, groei en werkplezier in een organisatie die bij ze past.

Ons team

Om onze werknemers te kunnen detacheren is er een team van betrokken binnendienstmedewerkers nodig om deze te ondersteunen. Samen met Rudy en Aneta van Stokkom vormen zij de ‘stille kracht’ achter onze organisatie. Zij regelen alles achter de schermen wat onze flexkrachten nodig hebben om hun werk bij onze klanten goed te kunnen doen.

 

Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor goede huisvesting, vervoer en opleiding, maar zij gaan ook mee op doktersbezoek en helpen met belastingaangiften. Daarnaast verzorgen onze binnendienstmedewerkers de werving -en selectie, planning, administratie en marketing en ze zijn voor onze flexkrachten én onze klanten 24-uur per dag bereikbaar. 


De binnendienst van Van Stokkom Detachering bestaat uit de volgende personen:

 

Dhr. Rudy van Stokkom -Directeur
Rudy@vanstokkomdetachering.nl 


Mw. Aneta van Stokkom - Manager, Werving -en selectie
Aneta@vanstokkomdetachering.nl 


Mw. Urszula Tarnowska- Wyrwol - Intercedente  
u.tarnowska@vanstokkomdetachering.nl 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.